WordCamp Nederland 2022 logo

WordCamp Nederland

WordCamp Nederland wordt op 15 & 16 september 2022 in een dierentuin gehouden. Hoe cool is dat? WordCamp Nederland is een informeel evenement voor iedereen die werkt met WordPress. Van hobby blogger tot developer en van ZZP’er tot agencies; iedereen is van harte welkom. Het belangrijkste doel is het delen van ideeën en het creëren van verbinding.

Wat kun je verwachten?

Er is voldoende te doen tijdens WordCamp Nederland. Uiteraard wordt er een fantastisch en divers programma aan sprekers gepresenteerd. Verder zullen er weer workshops worden gehouden. WordCamp Nederland streeft er naar een programma te presenteren waar voor iedereen wat waardevols in zit. Daarnaast is er een mogelijkheid om bij te dragen aan WordPress op een contributor afternoon.

Uiteraard is het ook mogelijk om onze sponsoren te ontmoeten, mee te kijken met productdemonstraties en vragen te stellen over wat zij te bieden hebben.

Maar dat is nog lang niet alles! WordCamp Nederland vindt dit jaar plaats in het Safari Meeting Center van Burgers’ Zoo! Daarom is er op beide middagen in het programma ook veel ruimte om de dierentuin te verkennen en andere activiteiten te doen.

Locatie

WordCamp Nederland 2022 wordt gehouden in het prachtige Burgers’ Zoo in Arnhem.

Tickets

Ticvkets kosten 50 euro voor 2 hele dagen en zijn via deze link te verkrijgen: https://netherlands.wordcamp.org/2022/tickets/

Datum

15 sep 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Bekijk deze activiteit

Meer Lezen

Locatie

Burgers' Zoo (Arnhem)
Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH Arnhem
Categorie

Organisator

WordCamp Nederland
Website
https://netherlands.wordcamp.org/2022/
Meer Lezen
QR code