Home » Au, dat doet zeer aan mijn ogen!
ugly

Een goed webdesign zorgt dat de website in balans is, dat geen enkel element de website omver trekt. En een lekker ogende website heeft vaak een hoog conversiegehalte: bezoekers gaan tot actie over. Ze vullen een contactformulier in, downloaden je folder, bestellen een product, enzovoort. Een website is aantrekkelijk voor de bezoeker, omdat de website aansluit bij hun behoeften. Dit moet al binnen 1 seconde duidelijk zijn. Is het niet duidelijk wat je te bieden hebt, of irriteert je webdesign je bezoeker bijna tot tranen toe: dan zie je die bezoeker nooit meer terug.

Tegenwoordig is er eigenlijk geen enkele reden meer om crappy webdesign op je website te (blijven) gebruiken. Tenzij je het met een grote knipoog doet natuurlijk. Webontwerpers kunnen voor een redelijk bedrag je CMS voorzien van een aantrekkelijk schilletje, dus waarom komen we dan toch nog zoveel slechte webdesigns tegen?

Ik heb me zitten verkneukelen toen op zoek ging naar slechte voorbeelden van webdesign. Een top 15 (onwillekeurige volgorde van lelijkheid) vind je hieronder.

Let op: kijkadvies voor mensen met een zwakke maag! Bij sommigen werd ik echt misselijk van de bijna stroboscopische effecten.

Welke site voeg jij toe aan dit rijtje?

Download nu 35 snelle verbetertips voor je site....

Snel toe te passen tips om je site snel in de actiestand te krijgen. Daarnaast krijg je als bonus de Weblish e-zine met mijn favoriete WordPress en online marketing tips! Je ontvangt een e-mail om je aanmelding voor de e-zine te bevestigen.Verpleegster apparaat website

4 reacties

 1. Tanja op 29 januari 2013 om 10:13

  Anja maakt mooie designs! Woohaa 😉

  Leuke actie….Wat een grote hoeveelheid lelijke websites zijn er te vinden.

  • Manuela Weblish op 30 januari 2013 om 07:23

   Ze is wel spotgoedkoop, layout voor 25 euro!

 2. Tanja op 29 januari 2013 om 10:16

  Nog eentje. hahahaha. Tranen met tuiten gelachen… Zombo here I come

 3. Manuela Weblish op 30 januari 2013 om 07:23

  Zombo.com opent bij mij niet eens… er blijft iets “inladen”

Laat een reactie achter